Komplette sikkerheitspakkar som vidopne dører

Secunia har gjort ein test av sikkerheitspakkar som Norton Internet Security, Norman og 10 andre. I testen brukar dei ei maskin med Windows XP SP2 utan ein del oppdateringar installert saman med program som har sikkerheitsrisiko. Dette er mykje likt den ordinære maskin. Det er lett å gå glipp av eller ikkje få med seg at Windows og program treng ei oppdatering.

Resultatet var nedslåande. Norman kan ikkje vere nøgd. Pakken deira oppdaga ingen ting. Men ikkje den beste, Norton Internet Security 2009, skal juble høgt med maksimal fangstrate på 30,95% i den delen som inneheld dei viktigaste truslane å sikre seg mot.

Du kan lese meir om testen her: http://secunia.com/gfx/Secunia_Exploit-vs-AV_test-Oct-2008.pdf

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.