Gamal nettbok blir flytta gradvis til Spaces

På slutten av 1990-talet og fram til 24.10.2004 hadde eg eiga «nettbok» med 100vis av sider. Mot slutten strakk ikkje tiden til. Det var lenge mellom kvar redigering og tilpassing og eg valde å fjerne nettboka. I løpet av 2007 har eg vurdert å gjenopprette ho, men sidan Microsoft FrontPage ikkje eksisterer lenger, var eg usikker. Eg kjende FrontPage rimeleg godt og har ikkje tid til å lære meg eit nytt program frå grunnen av og bygge om sidene til dette programmet.

Eit space ser ut til å vere grei nok til å legge ut deler av den gamle nettboka.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.