Gratis anti-virus

Det er fleire år sidan Norman og Symantec (Norton) miste meg som fan. Norman hadde store problem med minnebruk, som no skal vere retta. Symantec set opp eit eller anna som er kul umogleg å finne ut av utan å bruke timevis på å setje seg inn i detaljar. For ikkje snakke om alt maset om ditt og datt. Nei, det enklaste er som oftast det beste. Skulle du ønskje å kjøpe lisensar hjå dei som tilbyr gratis versjonar, er prisane langt rimlegare enn hos dei to nemnde som vi vanlegvis får når vi kjøper maskin eller internettabonnement.

Pass på lisensreglane. Som oftast er lisensen avgrensa til personleg eller privat bruk. Næringsdrivande og selskap MÅ kjøpe lisensar.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.