Ikkje bruk Norman Anti Virus

For eit par år sidan oppdaga eg at Norman brukte masse minne og slutta å bruke det. Årsaka skal vere lasting av virussignaturar i kvar scannemodul og ikkje i ein pott som vert delt mellom ulike scannemodulane. Du kan lese meir om det her:http://forum.norman.com/viewtopic.php?t=817&postdays=0&postorder=asc&highlight=memory&start=60

I denne veka jobba eg på ei maskin og Norman vog inn med 50 MB i 3 modular. Totalt tok Norman opp over 150 MB av 512 MB. For å samanlikne har eg på mine private maskiner installert F-prot anti virus. Ser eg på prosesser i Windows Oppgavebehandling i Windows Vista. Ser eg at Arbeidssett (minne) no ligg på totalt 13,5 MB. Topp for arbeidssettet, eller det F-prot maksimalt har brukt, har vore 49 MB. Dette er frå kolonner som inneheld totale mengder og ikkje berre privat del av arbeidssettet.

Hald Dykk langt unna Norman Anti Virus 5.9. Vent til Norman har gitt ut ein versjon som ikkje inneheld pinlege programmeringsfeil.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.