Windows 10 versjon 1511, bygg 10586

Eg olz380keyboardppdaga i går at E-post, Kalendar og Butikken/Store i Windows 10 Pro ikkje virka på min Z380. Applikasjonane vart lukka så snart eg starta dei. Søkte på nettet og fann nokre tips, men ingen av desse førte fram. Eg enda opp med å legge inn eit diskbilete frå ifjor sommar og slikt må oppdaterast.

Når eg kom til oppdatering Windows versjon 1511, bygg 10586, var det stopp. Prøvde fleire gonger i går kveld, over natta, over arbeidsdagen i dag og ikkje kul om oppdateringa ville ta. Alt inklusiv det å avinstallere det meste slik at eg tilnærma sat att med eit reint Windows med Office-system vart prøvd. Oppdateringforsøka kom berre til 25% og vart ståande der. Heldigvis rulla Windows tilbake etter at eg slo av mellom forsøka. Etter siste forsøket fann eg eit tips på nettet om ein som hadde teke bort DVD-brennaren på maskina og oppdateringa hadde vorte installert.

Eg ville ikkje demontere maskina og deaktiverte DVD-brennaren i Enhetsbehandlingen i Windows 10 og gjorde eit siste forsøk. Jammen fungerte det. Oppdateringa vart gjennomført utan problem. Eg sjekka Enhetsbehandlingen og såg oppdatering hadde reaktivert DVD-brennaren. For å sleppe å oppleve dette oppdateringsproblemet ein anna gong tok eg eit nytt diskbilete med CloneZilla.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.