Rett drivar fiksa visninga

Nett etter eg posta forrige innlegg om suksessen med å oppgradere kjernen, fann eg løysinga på siste problemet eg hadde hatt ei lita tid: Nettlesardelen av Windows-programmet WebSite Watcher, som køyrer på mellomlaget Wine (6.02), greidde ikkje å vise data, t.d. endringane på ei side. Det har vore kjedeleg når eg nyttar programmet til å raskt lese nyhende frå hundrevis av sider ved at det merkar ut det som er nytt sidan sist.

Årsaka til at visninga ikkje virka lenger, har nok vore at eg under siste oppryddinga, før eg tok ein pause på forsøka på å oppgradere kjernen, greidde nok å røska med meg Nvidia sin drivar og han vart erstatta med Noveau-drivaren. Dette er ein drivar med open kjeldekode, utvikla av andre enn Nvidia. Når eg endra tilbake til Nvidia sin drivar, fungerer alt som normalt igjen.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.