AMD i bakleksa

Det har vore ei skremmande utvikling på prosessorar det siste året. Sjølv har eg investert i Intel Core 2 Quad 6600 for å kunne handtere videoformatet AVCHD. AMD var aldri aktuell . Dei rota det veldig til med bug på Phenom saman med svak konstruksjon og yting. Dei gamle X2-prosessorane var altfor svake. No kjem Intel Core i7 «Nehalem» på bana og AMD er så godt som parkert. Berre ta ein titt på testen hjå www.hardcoreware.net. Den kraftigaste AMD Phenom X4 9950 har ingen ting å stille opp med.

Held dette fram kan vi fort ende opp med at Intel har monopol på prosessorar til pcar. Vi får håpe at AMD har eit eller to kort i ermet og kjem sterkare tilbake neste år. Eg kryssar fingrane, men held ikkje pusten.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.