Ubuntu 10.04 LTS skuffar

Eg var skuffa over 10.04 LTS når han vart slept i slutten av april 2010. Det første eg la merke til var at eg ikkje fekk han til å slutte å autolaste og vise innhald på diskar og einingar som vert kopla til.

Sidan det no er gått vel 2 månadar sidan han kom, tenkte eg skulle teste han på mi HP Compaq Mini 730eo. Installasjon gjekk greitt og eg lasta ned vel 220 MB med oppdatering inklusiv ny kjerne. Det var ein del nedlastingar med installasjon i starten, så det var ikkje uventa at vifta gjekk heile tida. Men eg byrja å stusse litt når maskina stod så å sei inaktiv i lengre tid og vifta ikkje stoppa. Søkte difor på nettet etter ubuntu 10.04 fan control og fann at det var mange som hadde problem med viftestyringa. Sensorar vart ikkje oppdaga og vifta gjekk. Verre var det med dei som hadde maskiner som vifta ikkje starta på. Maskina sloknar på grunn av varme.

  Nei, Canonical dette er skikkeleg dårleg. 10.04 skal vere ein Long Time Support versjon som har høgare kvalitet og stabilitet enn dei ordinære versjonane. Kanskje er det tilfeldig at to av tinga eg treng er defekt.

  Legg att eit svar

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com logo

  Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

  Facebook-foto

  Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

  Koplar til %s

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.