Val av musikkformat for berbare spelarar

Nedlastbar musikk og berbare musikkspelarar er svært populære. Eg har ein eldre modell som eg er godt nøgd med. Para med Sennheiser-klokker og musikk i eit optimalt format, er det ein fryd å gå seg ein tur etter vegen eller i skog og mark med «musikksamlinga på slep».

For eit par år sidan gjorde eg ei vurdering på kva for format eg skulle bruke til å gjere musikken best mogleg tilgjengeleg for dei berbare musikkspelarane. Hovudfokuset mitt var eg ville stå fritt til å kjøpe den spelaren eg syntes var best eller kom best ut i testar. Eg vurderte WMA og MP3, men det same vil gjelde for AAC som iPod og få andre spelarar brukar.

Kanskje mi vurdering innheld nokre tips som kan vere til hjelp for deg? Lenka til ho er her: WMA eller MP3.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.