Mastodon.social

Kike litt på alternativ til Facebook, som eg forlot for eit par år sidan. Mastodon.social kom opp som eit alternativ. Kobla meg på for å sjå, men for ein som har år med innsikt i Facebook, virkar det heile kaotisk.

Du har straumane Felles og Lokal samt det du abonnerer på eller følgjer. Dei to første er berre reint kaos, virka som om alt som blir posta berre straume uhemma på. Straumen for det eg abonnerer på er temmeleg stille, fordi det er ingen, absolutt ingen andre personar eller tenester som er av interesse og er aktive. Sikkert nokon som finn nytte i Mastodon.social, men nokon erstatning for Facebook er det ikkje.

Kan legge til at eg har registrert enkelte profilar med svært grafiske hovudbilder som ikkje overlet noko til fantasien. Sarte sjeler bør halde seg unna.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.